Voedingsbegeleiding bij Randy Hondius Lifestyle & Training

Sport en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Doormiddel van gerichte voedingsbegeleiding kan je meerdere successen bereiken. Hier vertellen wij je graag meer over.

Elk trainingstraject bij ons in inclusief voedingsbegeleiding. Daarnaast proberen wij het voedingsplan zoveel mogelijk aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Samengaan wij opzoek naar een voedingsschema wat bij jouw past zodat het minder snel zal aanvoelen als een streng dieet. Wij geloven dat je met een gericht trainingsplan, de juiste hoeveelheid aan calorieën, de juiste essentiële voedingsstoffen en de juiste mind-set meer kunt bereiken dan dat je waarschijnlijk zelf denkt!

Waarom kiezen voor voedingsbegeleiding?

Sport en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voeding is niet alleen belangrijk als men wil afvallen of aankomen, denk bijvoorbeeld ook aan je energielevel en herstel na inspanning. Over het algemeen weten we allemaal wel wat ‘gezond’ en ‘ongezond’ is, maar wat men vaak niet weet is wat er daadwerkelijk binnen moet komen om het gewenste resultaat te realiseren.

Hoe werkt voedingsbegeleiding?

Na het intakegesprek, de voedingsanalyse en alle nulmetingen ontvang je een persoonlijk digitaal draaiboek. In het persoonlijk draaiboek staan de voedingsschema’s, voedingsinformatie, keuzelijsten en de uitslag van alle testen en metingen. Daarnaast staat er veel theoretische informatie in over het stappenplan dat voor jou is opgesteld. Hierdoor ben je bewust van wat je doet en ontwikkel je tegelijkertijd jouw kennis over sport en voeding.

Wat kan voedingsbegeleiding voor mij betekenen?

Met voedingsbegeleiding kan je verschillende kanten op. Wij koppelen jouw voedingsplan aan het trainingsplan en koppelen daar een doelstelling aan vast, denk hier bijvoorbeeld aan:

  • Gewichtsverlies (verlagen van het vetpercentage)
  • Spieropbouw 
  • Gewichtsbehoud 
  • Voldoende energie op de juiste momenten
  • Optimaal herstel na inspanning 

Kosten voor een los voedingsschema

Ook bieden wij losse voedingsschema’s aan die mensen die geen persoonlijk trainingstraject volgen. Het tarief voor een los voedingsschema bedraagt eenmalig €30,-.