Small group training bij Randy Hondius Lifestyle & Training

Ervaar alle voordelen van een personal trainer voor een lager tarief. Bij small group training werken we in een kleine groep en gaan we samen voor resultaat! Wat wij belangrijk vinden bij small group training is dat iedereen zijn/haar eigen persoonlijke doelstelling behoudt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat iedereen op zijn/haar eigen belastbaarheid en niveau getraind wordt. Voordat we starten met het small group trainingstraject vinden wij het belangrijk dat we de groep eerst op de hoogte stellen van de algemene voorwaarden. Hierin vertellen wij wat er van de groep verwacht wordt bij bijvoorbeeld afmeldingen, vakanties etc. Op deze manier weet iedereen wat er van elkaar verwacht wordt en kunnen we georganiseerd het trainingstraject starten. 

Wat is Small group training en hoe werkt het?

Bij small group training wordt er getraind in een kleine groep van 2 tot 3 deelnemers. Wij houden het maximum op 3 deelnemers omdat wij op deze manier de persoonlijke aandacht voor iedereen kunnen waarborgen. Tijdens het intakegesprek wordt de optie small group training uitgelegd. Als je small group training interessant vindt kunnen wij je 2 opties aanbieden.

  1. Je schrijft je samen met 1 of 2 mede sporters in voor een gezamenlijk trainingstraject.
  2. Wij koppelen je aan 1 of 2 mede sporters die op hetzelfde moment beschikbaar zijn.

Waarom kiezen voor Small group training?

Op deze manier ervaar je alle voordelen van een personal trainer voor een lager tarief. Daarnaast kan small group training ook motiverend werken een stukje extra gezelligheid mee brengen in de training. Wat zijn bij Randy Hondius Lifestyle & Training de kenmerken van Small group training?

  1. Iedereen behoudt zijn eigen specifieke doelstelling
  2. Wij zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau/belastbaarheid getraind wordt.
  3. Voor iedereen wordt een specifieke periodisering (training/voedingsplan) gemaakt die gericht is op jouw individuele doelstelling
  4. Al jouw doelen worden meetbaar gemaakt 
  5. Alle progressie wordt geanalyseerd en vervolgens gepresenteerd
  6. Wij zijn jouw persoonlijke stok achter de deur
  7. Wij werken doelgericht
  8. Wij zorgen voor een prettige werksfeer

Wat kost Small group training?

De kosten voor small group training hangt bij Randy Hondius Lifestyle & Training van meerdere factoren af. Bij ons kan je kiezen uit verschillende pakketten waarin onderscheid zit in de trainingsduur, de trainingsfrequentie en de trainingsvorm. Hierover vertellen wij je graag meer over in een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Heb jij interesse in small group training?

Train je graag in groepsverband of vind je het leuk om met een maatje te trainen? Kies dan voor small group training! Ik ontmoet je graag tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek om alle mogelijkheden te bespreken en wellicht tot een gezamenlijk plan te komen.