Recensies

Begin dit jaar kwam ik ongemotiveerd, niet fit en met veel fysieke klachten bij Randy aankloppen. Mijn eerste prioriteit was om van mijn knieklachten af te komen en vervolgens zo fit te worden dat ik weer pijn vrij kon voetballen. Na een goed gesprek heeft Randy mij weten te motiveren en vervolgens een specifiek stappenplan voor mij opgesteld en zijn we hier samen mee aan de slag gegaan. De begeleiding was zowel op training/voedingsgebied. Inmiddels ben ik maar liefst 8kg aangekomen met het behoud van een laag vetpercentage. Ik heb me nog nooit zo fit gevoeld. Ik ben pijn vrij, ik ben sterker, sneller, explosiever en heb een top conditie. Randy bedankt voor alle support, time to shine now!

Eljoenai Boldewijn

Het leek me een eerst nogal overbodige luxe een personal trainer, totdat ik een paar keer mocht trainen met Randy, wat een verschil en wat een resultaat. Door het gerichte programma, de motivatie, het voeding & trainschema op maat. Echt super goed! En dan heb ik het nog niet over het genot van iemand die het gewoon voor je bedenkt, het parcours uitzet, je gewichten aanreikt en je helpt om toch even door te zetten op het moment dat je anders wellicht zou afhaken. Echt heel helpend! Zo fijn dat ik de doelen nu gehaald heb en er daardoor een positieve spiraal in werking is gezet. Ik zeg doen: trainen met Randy!

Carolina Deelen

Begin dit jaar kwam ik ongemotiveerd, niet fit en met veel fysieke klachten bij Randy aankloppen. Mijn eerste prioriteit was om van mijn knieklachten af te komen en vervolgens zo fit te worden dat ik weer pijn vrij kon voetballen. Na een goed gesprek heeft Randy mij weten te motiveren en vervolgens een specifiek stappenplan voor mij opgesteld en zijn we hier samen mee aan de slag gegaan. De begeleiding was zowel op training/voedingsgebied. Inmiddels ben Toch maar PT bij Randy gedaan echt top, hij weet precies wat hij doet en helpt je zeer zeker je doel te bereiken en niet alleen op het trainings gebied maar eigenlijk het belangrijkste de voeding! Na al die flauwenkul diëten weet ik nu eindelijk wat mijn lichaam echt nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken. Randy is een zeer getalenteerde jongen en dus een zeer zekere aanrader! Wil jij aan je doelstelling werken en ook echt bereiken? Bij Randy zit je goed !

Michelle Den Tenter

Randy, een aardige, vakdeskundige, inspirerende coach. Altijd goed voor een dagje spierpijn, zeker een aanrader!

Hans van Dam

Na meerdere pogingen om af te vallen wat niet wilde lukken ben ik bij Randy terecht gekomen. Ik kende Randy niet persoonlijk maar na het 1ste intake gesprek had ik er meteen een goed gevoel bij en wilde ik ervoor gaan. Ik ben begonnen met 1x in de week trainen met Randy. Ook had Randy een specifiek voedingsschema voor mij gemaakt dat goed vol te houden was. Zelf at ik veelste weinig, ik sloeg het ontbijt altijd over en probeerde over de gehele dag zo min mogelijk te eten. Nu ik me aan het voedingsschema hou eet ik 5x per dag. Ik merkte meteen dat ik over de gehele dag veel meer energie kreeg en dat in combinatie met het trainen met Randy de kilo’s en centimeters er toch afgingen. Nu na een paar maanden hard trainen zijn de nodige kilo’s en centimeters eraf en ga ik met een zelfverzekerd gevoel op vakantie!

Stacy Stonner

Iedere moeder kan dit beamen, je lichaam veranderd na het krijgen van een kind. Het is de vraag hoe je ermee omgaat. Ik nam er geen genoegen mee en wilde me weer mezelf voelen. In oktober 2015 was m’n eerste gesprek met Randy en hij wist me meteen enthousiast te maken. Hij zou me helpen zodat ik me weer fijn zou voelen in m’n lichaam. Door 1x in de week trainen (met een kleintje was dat voor mij het meest ideale) en een passend voedingsadvies ging ik aan de slag en ik moet zeggen dat ik als een speer ging! De resultaten logen er niet om. Door de betrokkenheid, professionaliteit en het enthousiasme van Randy gaf ik niet op. Het eind resultaat staat op -10 kilo (met behoud van spiermassa) en een taille afname van maar liefst 20 cm! Het leuke vond ik dat tijdens een weeg/meet moment Randy elke keer net zo enthousiast en blij was als ikzelf. Hij wist me steeds weer te motiveren want het is niet altijd makkelijk geweest. Nu ben ik al geruime tijd niet geweest, wegens tijdgebrek komt het er niet van. Ik mis het sporten maar door het voedingspatroon blijf ik op hetzelfde gewicht. De personal training van Randy heeft me erbij geholpen om ook zonder hem op een goed gewicht te kunnen blijven zonder het idee te hebben dat ik aan het dieëten ben. In de toekomst klop ik echt weer bij Randy aan, niet omdat ik de 10 kilo er weer aan gegeten heb maar om nog een stapje verder te gaan. Als vrouw zijnde ben je niet snel tevreden, helaas. Maar als je iemand hebt die je goed op weg helpt en je erdoorheen trekt kom je een heel eind. Randy bedankt voor je hulp, het is onwijs leuk om te zien hoe leuk je je werk vind! Je hebt me enorm goed geholpen en dankzij jou ben ik gewoon weer Jessy en voel ik me goed in m’n lijf. Je bent een topper!

Jessy Stonner

Na een aantal keer goed in de spiegel te hebben gekeken naar mijzelf was het tijd om er iets aan te doen, die buik mag best wel wat minder worden. Ik ging al een aantal keer in de week naar de fitness maar een echt plan was er niet. Bij mijn huidige sportschool waren niet de juiste personal trainers vond ik, dus ging verder zoeken en kwam terecht bij Randy Hondius. In 10 weken tijd was er een doel om strakker te worden met behoud van spiermassa, en uiteindelijk is dat doel ook gehaald! Als je naar de resultaten kijkt had ik zelf niet verwacht dat zoiets in zo’n korte tijd haalbaar was. Na dat uurtje personal training was ik altijd wel gesloopt, veel oefeningen en variatie achter elkaar met een korte rustpauze er tussen. Ik zou het zo nog een keertje doen als je naar de resultaten kijkt. Randy bedankt voor alle trainingen en support! en wie weet tot snel.

Roy van den Brink

Soms is het een zware motivatiestrijd, het trainen bestaat dan ook niet uitsluitend uit trainen, maar ook deels uit veel praten. Het aanvoelen en luisteren naar de zoals ik het noem de “toestand van de dag” is een zeer positief aspect bij Randy. Daarnaast is het een echte motivator met veel vakkennis.

Rick Meijer