Personal Training bij Randy Hondius Lifestyle & Training

Professionele en efficiënte begeleiding bij het opstellen van een persoonlijk plan. Wij zijn jouw persoonlijke stok achter de deur en begeleiden je doormiddel van personal training naar resultaat. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat personal training de meest effectieve en persoonlijkste manier is om doelstellingen te realiseren. Iedereen heeft zijn/haar eigen doelstelling dus zou iedereen hier ook specifiek in begeleid moeten worden. Bij Randy Hondius Lifestyle & Training wordt iedereen op professionele wijze doelgericht begeleid en gemotiveerd om jouw persoonlijke doelen te behalen. Door onze kennis en ervaring weten wij jouw situatie te begrijpen. Met behulp van Personal Training is het succes dichterbij dan je misschien denkt. 

Wat kan ik verwachten van Personal Training?

Waarschijnlijk heb je al een bepaald beeld in je hoofd van Personal Training, maar wij delen graag nog even onze visie hierover. Een personal trainer is in onze ogen goed gediplomeerd en beschikt over de kwaliteiten/kennis om een gericht en verantwoord trainingsplan op te stellen. Dit plan wordt opgesteld op basis van jouw specifieke doelen en fysieke beginsituatie. Personal training is de juiste ondersteuning en biedt de juiste motivatie aan voor iedereen die aan zijn gezondheid wilt werken en doelgericht wilt trainen. Ieder mens is verschillend en juist daarom is een persoonlijk trainingsplan belangrijk. Als je de keuze maakt voor Randy Hondius Lifestyle & Training zijn wij jouw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die je altijd onvermoeibaar helpt en herinnert aan jouw doelstellingen.

Wat kan Personal Training voor mij betekenen?

Een personal trainer zorgt voor professionele en efficiënte begeleiding bij het opstellen van een persoonlijk trainings- en voedingsplan. Je kunt voor verschillende doelstellingen bij ons terecht, denk aan het volgende: 

 • Gewichtsverlies (verlagen van het vetpercentage)
 • Opbouw van spiermassa/kracht 
 • Betere conditie/uithoudingsvermogen
 • Revalidatie training
 • Fysiek en psychisch fijner in je vel zitten 
 • Energieker de dag doorkomen
 • Meer inzicht en kennis creëren op het gebied van training en voeding

Door te kiezen voor personal training ga je gericht aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Ben je nog niet volledig bewust van jouw doelstelling? Ook hier kan een personal trainer je bij helpen. 

Waarom kiezen voor een Personal Trainer?

Tegenwoordig is er een ruime keus aan sportscholen en sportabonnementen. Op ieder moment van de dag kan je bij meerdere fitnessclubs terecht om te bewegen. Ook op het internet kan je steeds meer informatie vinden over het trainen of over het ‘perfecte’ crash dieet. Dan vraag jij je natuurlijk af: waarom Personal Training? Ik heb de voordelen bij Randy Hondius Lifestyle & Training voor je op een rijtje gezet: 

 1. Je hebt één of meerdere specifieke doelstellingen
 2. Er wordt een verantwoorde periodisering (training/voedingsplan) gemaakt die perfect aansluit bij jouw persoonlijke doelstelling(en).
 3. Je doelen worden meetbaar gemaakt 
 4. Alle progressie wordt geanalyseerd en gepresenteerd
 5. Wij zijn jouw persoonlijke stok achter de deur
 6. Wij werken doelgericht
 7. Wij zorgen voor een prettige werksfeer 

Wat kost Personal Training?

De kosten voor een Personal Training hangt bij Randy Hondius Lifestyle & Training van meerdere factoren af. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende pakketten waarin onderscheid zit in de trainingsduur, de trainingsfrequentie en de trainingsvorm. Hierover vertellen wij je graag meer in een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Ben je opzoek naar Personal Training in Landsmeer of omgeving Amsterdam? Dan helpen wij je graag! Wil je meer over ons te weten komen? Of meer weten over onze kennis en ervaringen? Lees hier meer over wie wij zijn en bekijk succesverhalen van mensen die wij hebben begeleid.